هیلی در این نشست با متهم کردن ایران به «رفتارهای بیثباتکننده» از اعضای شورای امنیت خواست ایران را بابت فعالیتهای موشکی هدف تحریم قرار دهد. او همچنین خواستار تصویب قطعنامهای برای ممنوع کردن تمامی فعالیتهای موشکهای بالستیک ایران شد.
«فرانسوا دلاتره»، نماینده فرانسه، فعالیتهای موشکی ایران را منشأ «نگرانیهای فزاینده» خواند و مدعی شد آزمایشهای موشکی اخیر ایران و پرتاب ماهوارهبر سمیرغبا قطعنامه 2231 شورای امنیت مغایرت دارند.
«دلاتره» علیرغم این ضمن اعلام حمایت کشورش از توافق هستهای برجام از اقدام اخیر دولت آمریکا در عدم تأیید آن انتقاد کرد. او گفت: «برجام بایستی اجرا شود و تصمیم ایالات متحده باعث ایجاد سردرگمیهایی پیرامون این توافقشدهاند.»
«ماتیو جان ریکفرات»، نماینده انگلیس ایران را به انتقال موشک به ارتش یمن برای حمله به ریاض متهم کرد و گفت که این اقدام خطر افزایش تنشها و تهدید ثبات در منطقه را به همراه دارد. او همچنین از آزمایشهای موشکی ایران هم انتقاد کرد و آن را با قطعنامه 2231، ناسازگار دانست.
«کریستوف هیوسگن»، نماینده آلمان، توافق هستهای ایران و گروه 1+5 را «موفقیتی برجسته» برای دیپلماسی خواند و بر عزم کشورش برای حفظ آن تأکید کرد. او ضمن تأکیدبر پایبندی تمامی طرفها به تعهداتشان ذیل این توافق خواستار اجرای کامل و موثر قطعنامه 2231 شد.
«هیوسگن» نیز با متهم کردن ایران به انتقال سلاح برای ارتش یمن، آن را منشأ نگرانی خواند و خواستار تحقیقات مقتضی درباره آن شد. نماینده آلمان همچنین با اعلام نگرانی از فعالیتهای موشکی ایران از این کشور خواست از انجام اقداماتی که باعث «تشدید تنشها، وخاومت درگیریها و تعمیقبیاعتمادی» میشود خودداری کند.